Senzačný kávový koláč s kvapkou medu a nádychom škorice

ÚVOD BLOG RECEPTYCoffie pie

KÁVOVÝ KOLÁČ S KVAPKOU MEDU A NÁDYCHOM ŠKORICE

 

Kávový koláč s kvapkou Manuka medu a nádychom škorice  

Čo budeme potrebovať?

  • 180 gramov masla
  • 180 gramov trstinového cukru
  • 180 gramov bezlepkovej múky Promix UNI (ak nie si celiatik, použi špaldovú múku hladkú)
  • 4 vajcia
  • ½ ČL kypriaceho prášku
  • 50 ml espressa z kvalitnej zrnkovej kávy
  • Hrsť lieskových orechov
  • Mletá škorica
  • Zopár kvapiek medu MANUKA
  • Voliteľné: 1 PL Baiyles likéru

Ako budeme postupovať?


Maslo izbovej teploty speníme s cukrom do svetlej a nadýchanej zmesi. Postupne do nej vmiešavame jedno vajce za druhým, potom pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva. Primiešame studené espresso (aj likér, ak ho chcete použiť). Takto pripravené cesto vylejeme na plech, posypeme orechmi, poprášime škoricou a polejeme zopár kvapkami medu. Plech vložíme do vopred vyhriatej rúry na 180 stupňov a pečieme cca 25 – 30 minút.  Dobrú chuť.

Kontakt Info Predajne


0907 210 280


pondelok - piatok 

8:00 - 17:00


Alebo použite

Kontaktný formulár

Kontakt

Ako nakupovať

Doprava a platba

Vernostný program

Obchodné podmienky

Ochrana osobných údajov

Mapa stránky

Zoznam predajní

 

 

Distribúcia:

Manuka Health môže

vyčarovať úsmev

aj vašim zákazníkom

Copyright 2012 - 2020 © Certifikovaný Manuka MGO™ med z Nového Zélandu